Tips,tips & lite mer tips!

Tips om varma resmål mottages starkt! =)

Vi ska börja planera för att åka utomlands, men vet inte vart ännu.
Så jag vill ha MASSA tips där just DU har varit! =)

Krav: Det ska vara varmt så klart, och ha ett fantastiskt kristall blått vatten!


Kommentarer
Postat av: Datortjej

Turkiet eller Malta?

2009-09-16 @ 10:13:13
URL: http://datortjej.blogg.se/
Postat av: jannis

Grekiska ö världen =) 2 starka tips är , Santorini med sina becksvarta stränder och himmelblå vatten, mkt trevlig ö med många stränder och med trevliga innvånare =)

Sen har du ön Hydra som är något mindre men fan så mkt trevligare, speciella med den ön är att det finns inga bilar eller mopeder, ska du ta dig fram så är det med båt eller åsna =) lugnt trevligt och mega härligt =)

2009-09-16 @ 11:28:07
Postat av: Madelene

THAILAND!!!!! Har man varit där en gång finns de inget annat land man vill besöka..Sååå underbart=) Man lever som en kund på inga pengar alls, man kan resa runt i princip gratis..rena lyxen. Man kan shoppa loss på väskor, kläder ...allt möjligt och ändå komma hem med pengar Man får verkligen allt.+ att man då får vita stränder, kristallblått vatten.

Vi var i HUa Hin, väldigt charmigt ställe. men Phuket och alla dess öar är nog ståret vassare med attl vatten=) HOPPAS och tror vår bröllops resa blir till Thailand=)

2009-09-16 @ 11:30:05
URL: http://madelenel.blogg.se/
Postat av: Malin

thailand,thailand, thailand...är helt klart värt sina pengar, och vattnet är så grönt som man ser på bilden, billigt och leva och helt underbar miljö med värme och så, men då ska man åka i början av december till februari tror jag..

sen finns ju turkland med, men då är det mest lagom i september/oktober tycker jag, inte så tryckande värme men ändå varmt.Men jag hade lagt pengarna på Thailand, ni kommer inte ångra er.

2009-09-16 @ 16:13:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0