Lördag

Underbara lördag! jobbat 10-17 idag, SJUKT mkt folk idag. Ibland undrar man om folk inte äter ngt annat än korv ;-)
Ska iofs inte gnälla, det är ju kunderna som gör att jag har ett jobb!
Så nu ligger jag i soffan och slappar, i min onepiece så klart! ;)
Och mitt onda knä i högläge :-(
Imorgon är planerna inte många, tänkte dra iväg älsklingen med till Ikea och handla lite välbehövliga ting som behövs hem :-) Fast iofs, killar tycker nog aldrig att det finns skäl nog att behöva åka till Ikea ;-)
Skippar all skit på tv ikväll, och kör all in på tv serier från USA ist!
Ha en fortsatt trevlig kväll godingar! <3


Kommentarer
Postat av: Rebecca

faan va nice, va betalade du? ne jag vill ha flera läkares åsikter innan jag bestämmer mig, men det lutar åt specialistkliniken, ska träffa samma läkare som du hade nu den 22nov.haha ja det e klart det gör ont men jag tror inte det e några problem, hade inte särskillt ont efter kejsarsnittet (slutade ta värktabbletter dag 3)och det är ju en ännu större op + att då e ju musklerna och allt oanvändbara ett tag. tror det kommer gå bra men patrik ska ta ledigt första dagen för säkerhetsskull. Hur långt tid tog det innan du fick op tid?

2011-11-12 @ 09:47:36
URL: http://beccastina.blogg.se/
Postat av: Rebecca

hur går det för dig? jag var på konsultation hos caroline borén idag, tror nog det blir en op där i slutet på januari, kunde fått redan nu i början på december men januari passar oss bättre. kostade det 45.000 för dig med?

2011-11-22 @ 16:44:13
URL: http://beccastina.blogg.se/
Postat av: Rebecca

Jo jag beställde ju tiden i början på november men det e väldigt skönt att känna någon som har gjort hos henne :) Jag ska lägga in ant 450cc eller 500cc, det får jag bestämma själv, hon trodde jag skulle bära upp båda bra, lyfta behöver jag inte heller göra vilket e grymt skönt att slippa! så jag har en tid för op bokad den 26 Januari, hade kunnat få nu i december men vill inte göra innan jul och nyår. va får du för storlek nu då? elelr kan man se det redan (kanske snarare gissa)

2011-11-28 @ 18:31:52
URL: http://beccastina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0